Barlangászok keresték az Első Emelet és a Rapülők tagját

A Keménykalap és krumpliorr, az Utánam, srácok!, a Barátom, Bonca volt szereplője, Berkes Gábor gyerekkori csínytevésekről mesélt.

Forrás: origo.hu2021. 08. 01. 20:58
Berkes Gbor
Budapest, 2019. január 16. Berkes Gábor zenész, zeneszerzõ, producer, egykori gyerekszínész a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban a meghívott vendégek és barátok társaságában mesélnek a Miller családról - Miller Lajos operaénekes, Miller Zoltán színész, énekes és fia, Miller Dávid színész-énekes - a három generáció mûvészi pályájáról, színházról, zenérõl és filmrõl. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Egyszer az Utánam, srácok! forgatási szünetében kitaláltuk, hogy menjünk barlangászni. A Pál-völgyi-barlang egyik ma már bezárt járatánál zajlott a forgatás, mi pedig felturbóztuk egy kicsit a zseblámpákat, és rendes égőt kötöttünk rájuk. Igen ám, csak azzal nem számoltunk, hogy így tíz percen belül lemerül az elem, mi pedig ott maradunk a vaksötétben. Nos, ez persze így lett, mi pedig

azt sem tudtuk, merre induljunk a sötétben, teljesen eltévedtünk.

Berkes Gábor
MTVA Fotó: Zih Zsolt

A stábnak persze közben feltűnt, hogy eltűntünk, ezért barlangászokat küldtek a keresésünkre, akik két óra múlva ránk is találtak. Mondanom sem kell, hogy akkor már nagyon be voltunk tojva” – idézte fel a történetet Berkes a Blikknek.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.