Ezek az előadók szerepelnek a Spotify idei toplistáján

Drake, Bad Bunny, Dua Lipa és The Weeknd is azok között a sztárok között van, akiknek zenéjét a legtöbben hallgatták idén a Spotify streamingszolgáltatón.

Forrás: MTI2020. 12. 02. 13:03
null
A legtöbbet streamelt művészek sorában ott van a Puerto Ricó-i énekest Drake Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bad Bunny vezeti a Spotify toplistáját 8,3 milliárd steaminggel. A legtöbbet streamelt művészek sorában a Puerto Ricó-i énekest Drake, J Balvin, Juice WRLD és The Weeknd követi.

A 26 éves Bad Bunny második YHLQMDLG című albumát 3,3 milliárdszor streamelték BBC News szerint.

A második leghallgatottabb album a Spotifyon The Weeknd After Hours című lemeze lett, amelyet Post Malone Hollywood's Bleeding című korongja követ.

A legtöbbet streamelt művészek sorában ott van a Puerto Ricó-i énekest Drake
Fotó: Flickr

A negyedik és ötödik legtöbbet streamelt lemez Harry Styles Fine Line és Dua Lipa Future Nostalgia című produkciója volt.

A legtöbbször streamelt szám The Weeknd Blinding Lights című dala volt idén a szolgáltatónál. A sort az ausztrál énekesnő, Tones and I Dance Monkey című dala és a The Box, az amerikai rapper Roddy Ricch száma folytatja. A Roses remixe SAINt JHN-tól és Dua Lipa Don't Strat Now című száma áll a globális lista negyedik és ötödik helyén.

A Spotify szerint, amelynek világszerte 320 millió felhasználója van, 2020-ban a legnépszerűbb zenei műfaj a pop volt, a pandémia alatt sokan fordultak a vidámabb, tempósabb zenék felé.

Peter Dinklage mérgező szuperhőst alakít egy remake-ben

Peter Dinklage szuperhőst alakít a The Toxic Avenger (toxikus bosszúálló) remake-jében – írta meg a Variety.com.

Dinklage a film központi figuráját, Melvint alakítja, aki megváltozik, miután nagy mennyiségű mérgező hulladékba lökik, és Toxi néven szuperhőssé válik. Így akarja megmenteni fiát, barátait és közösségét a korrupciótól és kapzsiságtól.

A Legendary Pictures produkciós cég lehel új életet a Troma Entertainment 1984-es filmjébe, az új változatot Macon Blair írja és rendezi. A Troma Entertainment részéről Lloyd Kaufman és Michael Herz közreműködik producerként.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.