Hihetetlen, de már 82 éves lesz Korda György

Január 4-én született Korda György, aki hétfőn ünnepli 82. születésnapját.

Forrás: RIPOST.HU2021. 01. 03. 17:24
Korda György; Balázs Klári
Budapest, 2014. október 9. Korda György és Balázs Klári énekel a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának rendezvényén Budapesten, a Sas utcában 2014. október 9-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Fotó: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Negyven éve tart Balázs Klári és Korda György nagy kalandja, a közös életük, amelyet 39 éve tettek hivatalossá. A házaspár tagjai a mai napig pont ugyanolyan szerelmesek egymásba, mint az elején!

Korda György és Balázs Klári énekel
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Így nem is kell csodálkoznunk az énekesnő mézédes és megható szavain, amivel a születésnapos Korda Györgyöt köszöntötte.

Az énekes 1939. január 4-én Budapesten látta meg a napvilágot, így idén már 82. születésnapját ünnepelheti! Ezúton is boldog születésnapot kívánunk neki.

„Ebben a csodálatos utazásban szeretnék még negyven évet Veled tartani! Szeretlek! ISTEN ÉLTESSEN MÉG NAGYON-NAGYON SOKÁIG! ” – írta bejegyzésében Balázs Klári.

Az eredeti cikk ide kattintva olvasható.

Komoly betegsége miatt megműtötték Balázs Klárit

Balázs Klárit idén komoly betegséggel diagnosztizálták, amely miatt nemrég kórházba került, ahol fontos műtéten esett át. Klárika szerencsére már jól van, gyógynövényekkel addig kúrálta magát, míg végül sokkal gyorsabban meggyógyult, mint azt bárki remélni merte volna – számolt be róla a Vas megyei hírportál, a VAOL.hu oldal.

„Mélyaltatásban műtötték a gerincemet: egy négy centiméter hosszú vágást ejtettek rajtam, az 5-6-os csigolyámnál becsípődött két ideggyököt nyomó sérvet kellett kiszabadítani. Egy órán át operáltak, ami nagyon jól sikerült, és szerencsére én is nagyon jól viseltem az egész procedúrát. A beavatkozás reggel volt, másnap hajnalban már kibotorkáltam a mosdóba, amit ugyan nem lett volna szabad, jól meg is dorgáltak érte, de úgy éreztem, meg tudom csinálni” – magyarázta Klárika. – „Ezt is meg tudtam csinálni, mint ahogy az egész műtétet követő rehabilitáció is sokkal flottabbul haladt, mint azt várható volt, ezt pedig a fantasztikus orvosomon kívül Gyurikám gondoskodásának is köszönhetem. Ő szerzett nekem egy nem túl kellemes illatú gyógynövény-összeállítást. Na de a hatása! Rohamléptekben épültem fel. Ugyan próbáltam minél tovább tartani azt, hogy ágyban kell maradnom a műtét után, de ez nagyon nehezemre esett, hiszen már egy-két hét után égett bennem a tettvágy, fájdalmaim sem voltak különösebben, és azóta is olyan, mintha elvágták volna ezt az egészet. Örülök, hogy végre túlestem ezen a műtéten, és már ilyen jól vagyok.”

A művésznő sokáig nem tudta, hogy mi okozza a panaszait, aztán pedig a tavaszi karantén időszak miatt tolódott a műtét.

A teljes cikk ide kattintva olvasható.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.