Hírességek, akiknek rendkívül méltatlanul ért véget földi pályafutásuk

Hiába rajongták körül őket egész felnőttéletük során, ezeknek a hírességeknek végül rendkívül méltatlanul ért véget a földi pályafutása. Olyan halált haltak, amilyet az ember még a legrosszabb ellenségének sem kívánna – olvasható a Bors online felületén.

Forrás: borsonline.hu2021. 08. 01. 17:22
null
David Carradine Forrás: flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

1. OLIVER REED

A Gladiátor című film máltai forgatása alatt halt meg a nagyivó és kocsmai verekedő hírében álló 61 éves színész. Egy görbe este után a mértéktelen alkoholfogyasztás következtében – állítólag 8 korsó sört, 12 pohár rumot, fél üveg whiskyt és 2-3 pohár konyakot döntött le – szívrohamot kapott. Végül digitális technika pótolta a hiányzó jeleneteknél az Oscar-díjas filmben.

2. DAVID CARRADINE

A Kill Bill és a Kung-fu sorozat sztárja Thaiföldön, erotikus játék közben halt meg. Bangkoki szállodai szobájának gardróbjában meztelenül felakasztva – nyaka és nemi szerve köré tekert kötéllel – találtak rá. A 72 éves színész vagy véletlenül túl messzire ment a gyönyör érdekében, vagy más – a feltételezések szerint prostituált – is volt vele, aki a tragédia láttán elmenekült.

David Carradine
Fotó: Flickr

BRANDON LEE

Már édesapja, Bruce Lee halálát is sokan misztikusnak vélték – állítólag gyógyszerallergia végzett vele. Ám a fiatal színész talán még ennél is hihetetlenebb halált halt. A holló című film forgatásán ugyanis vaktöltény helyett véletlenül éleslőszerrel lőtték meg. Öt órát küzdöttek érte az orvosok, hiába. A mozit befejezték, többnyire számítógépes technika helyettesítette Brandont.

PAUL WALKER

A Halálos iramban-filmekben szereplő jóképű színész negyvenévesen vesztette életét. Egy jótékonysági esemény után barátja, Roger Rodas új Porsche Carrera GT sportkocsijával próbakörre vitte a sztárt, ám a kocsi előbb lámpaoszlopnak, majd egy fának csapódott, kigyulladt, és mindketten benne égtek.

A teljes cikk ITT olvasható tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.