Idris Elba westernhőseként érkezik következő filmjében

Magyar felirattal is debütált a Városi cowboy előzetese: az Idris Elba nevével fémjelzett modern western a Netflixre érkezik április 2-án – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 03. 18. 10:48
idris elba
Részlet az előzetesből Forrás: YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miközben egy problémás tini (Caleb McLaughlin) Észak-Philadelphiában tölti a nyarat, választania kell a bűnözés és elhidegült apja (Idris Elba) életteli, városi cowboyok által lakott közössége között – áll a film hivatalos szinopszisában.

A G. Neri Ghetto Cowboy című regényén alapuló Városi cowboy rendezője Ricky Staub, a további szerepekben pedig Jharrel Jerome, Byron Bowers, Lorraine Toussaint és Clifford „Method Man” Smith látható.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemel kép: YouTube

Felnőtt korhatárral jön a Mortal Kombat első előzetese

A Warner stúdiótól a nyitva tartó mozikba és az HBO Max műsorára érkezik április 16-án a Mortal Kombat, a kultikus videojáték új hollywoodi adaptációja, amihez debütált az első, igencsak felnőtt korhatáros előzetes is – írja az Origó.

A konzoljátékból 1995-ben már készült egy rosszemlékű adaptáció Paul W. S. Anderson rendezésében, ami egy folytatást ért meg. A friss moziverziót James Wan (Fűrész, Démonok között, Aquaman) jegyzi producerként, a rendező a debütáló Simon McQuoid, a főhős, Cole Young karakterét pedig a ketrecharcos Lewis Tan formálja meg. A további főbb szereplők Jessica McNamee, Josh Lawson, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks és Ludi Lin.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.