Megdöbbentő titkot árult el a Dianát alakító Elizabeth Debicki

A Harmadnaposok című ausztrál vígjátékban debütáló sztár korunk egyik legtöbbet foglalkoztatott fiatal filmszínésznője.

Forrás: borsonline.hu - mediaworks2021. 06. 16. 17:17
null
Elizabeth Debicki megértette Diana hercegnő karakterét Forrás: Elizabeth Debicki Fan/facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korona című sorozat ötödik évadában Dianát a 30 éves, 191 centiméter magas lengyel–ír származású ausztrál színésznő, Elizabeth De­bicki, Károlyt pedig az ír származású, 51 éves Dominic West formálja meg. A Netflix-sorozat következő évada a brit királyi család 1990 és 1997 közötti történéseit dolgozza fel.

Debicki korábban megkapta az ausztrál filmakadémia díját

Elizabeth Debicki 23 évesen szerepelt Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Isla Fisher és Jason Clarke partnereként, Jordan Baker szerepében, A nagy Gatsby című kasszasikerben, amelyért az ausztrál filmakadémia a legjobb női mellékszereplő díjával jutalmazta 2013-ban.

– Diana hercegnő szelleme, szavai és cselekedetei sokak szívében élnek. Megtiszteltetés számomra, hogy csatlakozhatok ehhez a mesteri sorozathoz, amely engem az első epizódtól teljesen lekötött – jelentette ki az ausztrál színésznő. Úgy tűnik, hogy Elizabeth De­bicki megértette Diana hercegnő karakterét.

– Olyan, mint egy varázslatos ember. Elképesztő, hogy hétéves koromtól emlékszem rá. Tényleges hatással volt a gyermekkori életemre Ausztráliában. Emlékszem az arcára a magazinokból. Anyám is rajongott Dianáért, aki rendkívül emberi és szimbolikus dolgot képviselt – mondta a színésznő a Gotham magazinnak adott interjújában.

Elizabeth Debicki megértette Diana hercegnő karakterét
Fotó: Elizabeth Debicki Fan/Facebook

Debicki 21 évesen debütált a nálunk is népszerű Harmadnaposok című ausztrál vígjátékban. Ő korunk egyik legtöbbet foglalkoztatott fiatal filmszínésznője. Olyan alkotásokban is szerepelt az utóbbi években, mint az Everest, A galaxis őrzői vol. 2., a Nyughatatlan özvegyek és a Tenet.

A Korona negyedik évadában még más színészpáros alakította a főszerepeket

A hatalmas népszerűségnek örvendő A korona című sorozat negyedik évadában Emma Corrin és a 31 éves Josh O’Connor játszotta a walesi hercegi párt. A 25 éves, anyai ágon dél-afrikai származású brit színésznő Diana szerepével egy csapásra világhírűvé vált. A Károly herceget megformáló sorozatbeli partnerével mindketten Golden Globe-díjat kaptak alakításukért.

Az eredeti cikk, további képekkel IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.