Nem posztol több képet a kisfiáról Iggy Azalea

Exe rajongói rendszeresen negatív kommentekkel árasztottál el a kis Onyxról készült posztokat.

Forrás: hirado.hu2021. 07. 27. 11:22
Iggy Azalea unveils debut fragrance
Iggy Azalea gyermekét több kommentelő is negatívan jellemezte Fotó: Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 31 éves énekesnő, Iggy Azalea megdöbbentette tavaly nyáron a rajongóit, akkor jelentette be ugyanis, hogy megszületett első gyermeke, egy kisfiú. Az énekesnő titokban tudta tartani a terhességét, ami a karantén miatt nem volt túlságosan nehéz.

Nem sokkal később azonban kiderült hogy ő és gyermeke apja, Playboi Carti szakítottak, kisfiát, Onyxot pedig egyedül neveli tovább. A se veled, se nélküled kapcsolat két év után ért véget.

Az énekesnő rendszeresen tett közzé fotót a cseperedő fiáról, de ezzel friss bejelentése szerint felhagy, mivel exe rajongói rendszeresen negatív kommentekkel árasztottál el a kis Onyxról készült posztokat.

Iggy Azalea gyermekét több kommentelő is negatívan jellemezte
Fotó: Reuters

A gyermekem nem lehet az apja rajongói számára megszállottság vagy kifigurázás tárgya. A valóság az, hogy nem csípitek az anyját, és emiatt mertek durva dolgokat írni egy babáról. Ne szórakozhattok a gyermekemmel! – írta ki Twitterén az énekesnő.

Az énekesnő kisfiát a kommentelők azért merték cikizni, amiért egyéves létére magának választotta ki a ruhát, amit fel szeretne venni – írja cikkében a Just Jared.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Jennifer Lopez a születésnapjára tartogatta a hivatalos bejelentést

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata immáron Instagram-hivatalos. Az énekesnő közösségi oldalára egy sor bikinis születésnapi fotó került fel szombaton, az egyik azonban a többinél is jobban felpezsdítette a sajtót, az, amelyiken kedvese, Ben karjaiban látható.

A piros bikiniben és virágos kaftánban Jennifer nem 52 évesnek, inkább 30-nak néz ki, a fotósorozat alapján az új esélyt kapott Affleck igazi mázlista. A párosnak azonban nem ez az első közös fotója, ami a közösségi oldalon megjelenik, Leah Remini ugyanis a születésnapi partiján már készített egy szelfit a turbékoló gerlepárral – írja a Harper’s Bazaar.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.