Óriási gyémánttal a kezén jelentette be Lily Collins a hírt

A színésznő nem sejtette, hogy mire készül a párja.

Forrás: MW, hirado.hu2020. 09. 28. 10:31
Collins, Lily
Los Angeles, 2019. május 9. Lily Collins brit-amerikai színésznõ a Tolkien címû film vetítésére érkezik Los Angelesben 2019. május 8-án. A Gyûrûk Ura-trilógiát és A hobbitot jegyzõ szerzõ, J.R.R. Tolkien életérõl szóló alkotást május 10-tõl vetítik az amerikai mozik. MTI/EPA/Nina Prommer Fotó: Nina Prommer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Aznap reggel, amikor túracipőt húzott, Lily Collins még nem sejtette, hogy pár órával később élete legboldogabb pillanata jön el számára – írja a hirado.hu.

A 31 éves színésznő, aki olyan filmekben szerepelt, mint a Tükröm, tükröm vagy a Végzet ereklyéi, kirándulni indult párjával, Charlie McDowell-lel, aki egy gyönyörű szurdokban letérdelt, és feleségül kérte őt, méghozzá egy méretes, rózsaszínű gyémántgyűrűvel.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

I’ve been waiting my lifetime for you and I can’t wait to spend our lifetime together...

Lily Collins (@lilyjcollins) által megosztott bejegyzés,

„Egész életemben rád vártam, és alig várom, hogy együtt éljük le az életünket” – írta a helyszínen készített képekhez Phil Collins és Jill Tavelman lánya.

Lily, aki korábban évekig Jamie Campbell Bowerrel folytatott se veled, se nélküled viszonyt, egy éve alkot egy párt immáron vőlegényével – írja a Hello magazinra hivatkozva a portál.

Erzsébet királynő pénzügyeit sem kíméli a járvány

Sir Michael Stevens a királynő udvari kincstárnoka napokban ismertetett hivatalos beszámolójában közölte: azzal számol, hogy a járvány miatt jóval kevesebb turista keresi fel a monarchia olyan világhírű látványosságait, mint a Buckingham-palota vagy a legősibb uralkodói rezidencia, a windsori kastély.

Sir Michael számításai szerint emiatt a következő három évben 15 millió font (6 milliárd forint) bevételtől esik el a kincstár.

Az uralkodóház pénzügyeinek legfőbb őre kijelentette, hogy a Buckingham-palotának – II. Erzsébet királynő londoni rezidenciájának – felújítási költségvetéséből is várhatóan kiesik 20 millió font (8 milliárd forint).

A Buckingham hercege által 1703-ban épített, hatalmas ősparkkal körülvett, 775 szobás palotában, amely 1837 óta szolgál királyi lakhelyként, már három éve megkezdődtek az eddigi legnagyobb mértékű renoválási munkálatok, amelyek várhatóan tíz évig, vagyis 2027-ig tartanak. A felújítás eredetileg tervezett költségvetése 369 millió font (csaknem 150 milliárd forint) lett volna. Sir Michael nem részletezte, hogy a nagyszabású renoválási munkálatok terveiből pontosan mit kell elhagyni.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.