Rájuk sem lehet ismerni! Emilio és Tina lefogytak

Rövid idő alatt rengeteget fogyott a házaspár. Rájöttek, a fogyásnak fejben kell eldőlnie.

Forrás: MW2021. 01. 21. 18:54
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elképesztő fogyásról számolt be a minap Bangó Margit unokája, Tina, aki alig hat hónap alatt 25 kilót dobott le – írja a beol.hu.

„Emillel együtt kezdtünk a diétába hat hónappal ezelőtt, és büszkén jelenthetem, hogy nagyon jól haladunk. Én 25 kilót, Emilke a kezdeti súlyához képest már 80 kilót fogyott le. Emillel közösen döntöttünk az életmódváltás mellett. A kiváltó ok az volt, hogy egy időben már nem jöttek rám az XL-es ruhák”

– mondta a Borsnak Tina.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Emilio Jellinek (@emilioking13) által megosztott bejegyzés

Emilio felesége a gyomorgyűrűt is kipróbálta, amit aztán egy gyulladás miatt ki kellett venni. Majd egy gyomorszűkítő műtéten is átesett, de a kilók továbbra is csak gyarapodtak. Ezért elhatározta, hogy nem beavatkozásra, hanem életmódváltásra van szüksége. Egyik napról a másikra változtatták meg az étkezésüket és beépítették a mindennapjaikba a testmozgást is – írja az oldal.

„Eljutottunk oda, hogy jobban szeretünk öltözködni, mint enni. Ezen nagyon jókat röhögünk Emillel”

– mondta nevetve Tina.

„Elkezdtem az edzést és nagyon odafigyelek a kajára. Könnyű, nem túl zsíros ételeket eszem, sült húst, zöldségpüréket, a köreteket és a szénhidrátokat elhagytam. Nagyon fontos, hogy rengeteg vizet iszom” – mondta egy korábbi cikkben a Borsnak, Emilio, amikor a módszerről kérdezték.

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy a Metallica producere több mint 40 szám jogait adta el. A kanadai zenész-producer saját részesedését bocsátotta áruba egy 43 számot tartalmazó katalógusból.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.