Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben

A rajongók sokáig reménykedtek benne, hogy a folytatásban is feltűnik majd a filmsztár.

Forrás: MTI2021. 04. 07. 12:24
null
Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben, amelynek jövő novemberre tűzték ki a premierjét Fotó: Barry Wetcher Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben, amelynek jövő novemberre tűzték ki a premierjét – értesült a The Hollywood Reporter.

A rajongók sokáig reménykedtek benne, hogy a folytatásban is feltűnik majd a filmsztár, de végül egy Instagram-bejegyzésben elárulta egy követőjének, hogy nem szerepel a bokszolós drámában. Ennek nyomán Stallone ügynöke is megerősítette a The Hollywood Reporter kérdésére, hogy a színész nem bukkan fel az új Creedben.

Stallone alakította Rocky Balboát a két korábbi Creed-filmben. Ő volt a főhős, Adonis Creed (Michael B. Jordan) mentora a produkciókban. 2015-ben Oscarra is jelölték a Creed: Apolló fia című filmben mellékszereplőként nyújtott alakításáért.

A Creed II. 2018 novemberében került a mozikba, és a közönség mellett a kritika is kedvezően fogadta.

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben, amelynek jövő novemberre tűzték ki a premierjét
Fotó: Flickr

Jordan, aki korábbi szerepét játssza, rendezőként is debütál a Creed harmadik részével.

Stallone a közelmúltban jelentette be azt is, hogy már kész a Rocky IV új vágásával. Mint írta, nagyon örül neki, mert sohasem volt elégedett azzal, ahogy annak idején a film megjelent, így aztán nagyon hálás, hogy végül saját elképzelése szerint vághatta újra a produkciót.

A Rocky IV 1985-ben jelent meg, és Dolph Lundgren alakította benne Ivan Dragót, a szovjet bokszbajnokot. Ebben a produkcióban láthatta a közönség utoljára az Apollo Creeedet megformáló Carl Weatherst, aki a sorozat többi epizódjában már nem játszott.

Britney Spears nem bírta végignézni a róla készült filmet

Február elején jelent meg a Framing Britney Spears című dokufilm, ami amellett, hogy felkavarta a világot, elindított egy mozgalmat is, mind a sztárok, mind a rajongók körében. Nők ezrei szólaltak fel a média nők elleni kizsákmányolása ellen. A sajtó kegyetlenkedéseinek egyik elszenvedője volt Britney is, aki a kétezres évek közepén idegösszeomlást kapott a média támadásaitól, ami nem csak karrierjére, de magánéletére is óriási kihatással volt – írja a PageSix.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.