Színészlegenda is szerepel majd az új autóversenyzős thrillerben

A produkció a Forma 1 tehetséges fiatal versenyzőjéről szól, aki kénytelen sofőrállást vállalni, hogy megmentse családját.

Forrás: MTI2021. 01. 26. 17:49
Formula One Grand Prix of Abu Dhabi
A Forma-1 szerepel majd Gerard McMurray új thrillerének fókuszában Fotó: FIA/F1 HANDOUT Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Robert De Niro és John Boyega is szerepel a Netflixnek készülő The Formula című autóversenyzős thrillerben.

A produkció a Forma–1 tehetséges fiatal versenyzőjéről szól, aki kénytelen sofőrállást vállalni, hogy megmentse a családját

– számolt be róla a The Wrap filmes hírportál.

A filmet Gerard McMurray írja és rendezi. McMurray producerként is részt vesz a projekt megvalósításában Jane Rosenthal, De Niro és Berry Welsh társaságában.

A Star Wars-filmekben feltűnt Boyega legutóbb Steve McQueen Kis fejsze című antológiájában szerepelt, jelenleg pedig a They Cloned Tyrone című filmet forgatja Jamie Foxxszal.

A Forma–1 szerepel majd Gerard McMurray új thrillerének fókuszában (a kép illusztráció)
Fotó: MTI/EPA

De Niro szintén folyamatosan dolgozik. 2019 végén Martin Scorsese Az ír című filmjében láthatták a nézők, majd tavaly karácsonykor a Nagyapa hadművelet című családi vígjátéka került a mozikba, és azóta már David O. Russell (Amerikai botrány, A napos oldal) új filmjében is forgat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.