Nem kérte – lenyúlta

Kálmán Olga a napokban egy olyan felvételt tett közzé, amelyet még ATV-s időszakában készített Tarlós Istvánnal. A felvétel az ATV engedélye nélkül került fel az exkollegina Facebookjára.

2019. 06. 24. 5:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amióta a DK főpolgármester-aspiránsává magasodott/züllött Kálmán Olga, nincs nap, hogy ne hallanánk róla. Legutóbb a 168 Óra olvasóival osztotta meg gondolatait, legimpozánsabb mondata így szólt: „Az a legrosszabb, ami most van.” Csatlakozom Bencsik Gábor kollégámhoz, aki a minap ekképp összegezte Olga jelölt munkásságát: „Nagyjából az örök élet–ingyensör eszmekörből merít, cuki kiskutyával fűszerezve.”

Kálmán Olga a napokban egy olyan felvételt tett közzé a Facebook-oldalán, amelyet még ATV-s időszakában készített Tarlós Istvánnal. Pontosabban annak azt a részét, amelyben – úgy tűnik – Olga asszony éppen leiskolázza a főpolgármestert. (A teljes interjú kicsengése egészen más, de most nem ez a lényeg.) Azóta kiderült, a felvétel az ATV engedélye nélkül került fel az exkollegina oldalára – igaz, hősnőnk „ravaszul” kitakarta a csatorna logóját. (Elképzelem, milyen ütős, leleplező műsort csinálna ebből a korábbi, „másik” Kálmán Olga…) Ugyanezt tette pár hónapja az unió „magyar szakos” képviselője, Sargentini asszony is, aki szintén fütyült a szerzői jogokra, amikor a magyar kormányt lejáratni akaró propagandaanyagát készítette. Még a köztévé archívumából is lenyúlt a zöldasszony.

Hogy mindketten egy húron pendülnek, azt Gyurcsányné Dobrev Klára minapi sajtótájékoztatóján is megtudhattuk. A DK uniós asszonya Sargentinihez hasonlította Kálmán Olgát, mondván, ő is ugyanolyan büszke, határozott, mint a holland delnő, aki „a magyarokért harcol Orbán diktatúrájával szemben”.

Míg Gyurcsányné beszélt, én azon merengtem: vajon a mellette feszengő főpolgármester-aspiráns imázsát most éppen föl- vagy leépítik?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.