Fegyőr a címlapon

Vicc, nem vicc, ennek a románpárti, ködgyertyát hajigáló tápos ifjúnak a pártja készül kormányra. Nem ér nevetni.

2020. 09. 30. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezek most Fekete-Győr András napjai… A Momentum-vezér előbb azzal került címlapra, hogy – nem először – felszólította a választásra készülő erdélyi magyarokat: az RMDSZ helyett egy román pártra adják majd a voksukat. Méghozzá a Momentum testvérpártjára, amelynek első embere az a Dacian Ciolos, aki a szélsőséges Vatra Romaneasca prominenseként a magyarok kapcsán korábban így buzdította híveit: „Ne féljetek harcolni és kiontani mocskos vérüket!” (Jelenlegi pártja az EP-ben is ott van, közös frakcióban Cseh Katalinékkal. Sőt az elnököt is ők adják Dacian Ciolos személyében…)

Még javában forgott a gyomrunk az újabb Fegyőr-hazaárulástól, már jött a friss hír a sudár atlétáról. Azt közli az illetékes ügyészség, hogy hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt vádiratot nyújtott be fél tucat haramiával szemben a bíróságon. A Kossuth téri randalírozók közt (2018. december) ott találjuk a sokoldalú pártvezért is, aki a vád szerint előember cimboráival üvegeket és pirotechnikai eszközöket hajigált a Parlament épületét védő rendőrsorfalba, illetve társait és a rendőröket lökdöste, hogy átszakadjon a sorfal. (Egy másik momentumost is találunk a vádlottak között, málészájú Szarvas Koppány Bendegúz régóta szeretne tényező lenni, volt, hogy letolt gatyában pózolt a metrón, máskor fideszesekről írt bejegyzést: „megdolgoznak a fiúk a lámpavasért” – igaz, gyorsan levette a posztot. Talán pelenkát is cserélt.)

Vicc, nem vicc, ennek a románpárti, ködgyertyát hajigáló tápos ifjúnak a pártja készül kormányra. Nem ér nevetni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.