A baloldal háttere

Fekete-Győr András Momentum-vezér több alkalommal kijelentette: pártja a melegek mellett a migránsokkal is erősen szimpatizál.

2019. 12. 30. 5:59
null
Pilhál György Fotó: Katona_Vanda Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Európába igyekvő muzulmán bevándorlók és a kontinens baloldali pártjai között bimbódzó kölcsönös szimpátiáról is beszélt a Pesti-Srácok.hu-nak nyilatkozó Maróth Miklós professzor, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem alapító dékánja a minap. Szerinte a jövevények a baloldal olvasztótégelyévé válnak, ugyanis érdekük, hogy ezeket a pártokat támogassák, elvégre az ő segítségükkel tudnak tartósan beépülni Európába. Csakhogy amint ez megtörténik, figyelmeztet a prof, rövid úton szakítanak majd velük. Főképp, mert távol áll tőlük a társaság kacifántos LMBTQ-szellemisége… Mit mondjak, én sem tartom életszerűnek, hogy a migránsok Európába érkezvén hanyatt-homlok Pride-riszálásokra rohannának. (Hacsak nem robbantani…)

Itt jegyzem meg, Fekete-Győr András Momentum-vezér több alkalommal kijelentette: pártja a melegek mellett a migránsokkal is erősen szimpatizál. „Végre kell hajtanunk a velük kapcsolatos EU-döntéseket.” A szűk emberkének egyébként fontosabb a melegházasság, mint a magyar határok megvédése, különben is a szerelemnek nincs neme és nemzetisége… A Momentum-tagoknak kutya kötelességük elmenni az aktuális Pride-ra, ráirányítván a begyepesedett kormány figyelmét, hogy családpolitikája idejétmúlt és kirekesztő. (Vajon mi lesz a sok liberális jogvédővel, LMBTQ-élharcossal, ha egyszer ezekkel a provokálós melegszövegekkel már nem tudnak több szavazatot szerezni? Hogyan?!… Munkába állnak? Elmennek dolgozni? Na, ne…)

Nagyon kíváncsi lennék, hogy kormányra kerülvén – úristen! – hogyan szervezné meg a Momentum a pávatollal az ülepükben riszáló Pride-vonulók és a lekonyulni képtelen migránsok központi majálisát.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.