Egyenlő nászjogokat!

Gurmai Zita néhány napja a parlamentben is felszólalt a témában, ám elkeseredve kellett nyugtáznia, hogy rajta kívül senkit sem érdekelt ez a nemzeti sorskérdés.

2019. 07. 06. 6:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Kövér csinálja csak a négy fal között!” – javasolja a tegnapi Népszavában Gurmai Zita szocialista delnő, a párt nőtagozatának frontasszonya, akinek azon dagadt be a feje, hogy a házelnök állítólag beszólt – „méltóságukban tiporta meg” – a kacifántosan szexelők (LMBTQ) táborának. (Nem mennék bele a részletekbe, de azért pironkodva megkérdezném: miért, kiskegyed nem a négy fal között csinálja? Hú, de izgi!)

„Tíz éve már, hogy a szocialisták kormányzása alatt megszülettek azok a jogi keretek, amelyek az LMBTQ-társadalom tagjainak megadják azt a lehetőséget, hogy az együttélésüket hivatalosan is elismerjék. Ehhez képest ma évente átlagosan alig száz bejegyzett élettársi kapcsolat létesül Magyarországon” – kesereg a politikus-szexológus. De hát mi mást is tehetnének egy olyan országban – teszi hozzá –, ahol Kövér László mondja ki, hogy nem egyenrangúak? Gurmai Zita néhány napja a parlamentben is felszólalt a témában, ám elkeseredve kellett nyugtáznia, hogy rajta kívül senkit sem érdekelt ez a nemzeti sorskérdés. (Zita asszony indulatait is meg lehet érteni. Évekkel ezelőtt maga is átélt egy mindmáig nehezen felfogható intim helyzetet: egy felajzott férfi rontott rá éjszaka, nem titkolt násztervekkel a hotelban.)

Megtudjuk még a buja cikkből, hogy a turbékoló melegek ma jobb híján rejtőzködve áldoznak Ámornak. És ez nagy baj. „Az ilyen hozzáállás vezet a társadalom szétszakadásához” – írja a szakértő asszony. (Mintha a hagyományőrző többség, a piszok heterók kizárólag a Hősök terén csinálnák ugyanezt totálban, Jupiter-lámpák fényénél…) Kövér a hibás.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.