Orbán Viktor írása a Magyar Nemzetben

A mi igazi ellenfelünk nem egyetlen személy, akinek sorsa amúgy is megpecsételődött, s csak idő kérdése, hogy megbízói kiadják az útját. A mi igazi ellenfelünk az egyeduralom, amelyben a verseny üres frázis csupán, hiszen szó sincs <br/>fair vetélkedésről, igazi megmérettetésről &#8211; fogalmaz lapunk mai vélemény oldalán Orbán Viktor.

MN
2006. 10. 13. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség elnöke hozzáteszi: „Az MSZP szótárában a verseny ma is azt jelenti, hogy csak egyetlen versenyző indulhat a győzelem esélyével, és az ő maga.” A Fidesz elnöke szerint a mai válságos helyzetet nem lehet egyszerűen „stabilizálni”, mivel ettől a kormánytól a társadalom nem fogadja el a válságkezelő intézkedéseket. A pártelnök óv az előre hozott választások kiírásától, mert ez szerinte olyan késlekedést jelentene, melyet „az ország gazdasága nem bír ki”. Ezért Orbán Viktor továbbra is szakértői kormányban látja a megoldást, amely két hét alatt is felállhat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.