időjárás 17°C Vencel 2022. szeptember 28.
logo

Soros embere távozik a fővárosi önkormányzattól + videó

Orbán Viktor írása a Magyar Nemzetben

MN
2006.10.13. 23:00

A mi igazi ellenfelünk nem egyetlen személy, akinek sorsa amúgy is megpecsételődött, s csak idő kérdése, hogy megbízói kiadják az útját. A mi igazi ellenfelünk az egyeduralom, amelyben a verseny üres frázis csupán, hiszen szó sincs <br/>fair vetélkedésről, igazi megmérettetésről &#8211; fogalmaz lapunk mai vélemény oldalán Orbán Viktor.

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség elnöke hozzáteszi: „Az MSZP szótárában a verseny ma is azt jelenti, hogy csak egyetlen versenyző indulhat a győzelem esélyével, és az ő maga.” A Fidesz elnöke szerint a mai válságos helyzetet nem lehet egyszerűen „stabilizálni”, mivel ettől a kormánytól a társadalom nem fogadja el a válságkezelő intézkedéseket. A pártelnök óv az előre hozott választások kiírásától, mert ez szerinte olyan késlekedést jelentene, melyet „az ország gazdasága nem bír ki”. Ezért Orbán Viktor továbbra is szakértői kormányban látja a megoldást, amely két hét alatt is felállhat.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.