Bátor , Ákos 2024. február 27.
logo

Tenyésztőasszony, szülészügyi miniszter, ellési minimum: a sátán ballikos hiénái

Ágoston Balázs
2020.12.22. 11:52
Tenyésztőasszony, szülészügyi miniszter, ellési minimum: a sátán ballikos hiénái

Novák Katalin, Orbán Viktor „tenyésztőasszonya” arról beszélt, hogy „a nőnek azért mégiscsak inkább teljesítenie kéne azt a bizonyos ellési minimumot, amit Kövér László és Kovács Ákos már évekkel ezelőtt követelt” – olvasható a Ballik szennyportálján. Ugyanezen pöcegödör egy másik „cikke” szerint „Orbán Viktor szülészügyi minisztere megint világossá tette, hol szeretné látni Magyarország kormánya a magyar nőket: leginkább a konyhában és a szülőszobán”.

A súlyos mentális sérülésről tanúskodó fröcsögések szerző megjelölése nélkül jelentek meg, vagyis szerkesztőségi álláspontnak tekinthetők.

És a magyargyűlölő szélsőbaloldali prolipárt álláspontjának. Íme tehát, ezt gondolja a krumplival hadonászó operett-Szamuely vezette csőcselék a nőkről, a gyermekáldásról, az életről, az életadásról. A fekáliától habzó kanális ugyanis elválaszthatatlan magától a párttól, hiszen a szennyportál kiadójának igazgatója, Béres Ferenc Attila egyben a Ballik kommunikációs igazgatója, vagyis a hivatalos megszólalások felelőse. Mindez persze nem menti fel az úgynevezett főszerkesztőt, bizonyos Szanyi Ágnest, aki neve alapján nő. De persze ezt majd ő eldönti, ez amúgy is divat a prolipárt szövetségeseinek körében.

Nem újdonság ez a hangvétel a szélsőbaloldali, nemzetellenes alakulattól. Amióta dezertáltak a magyar zászlót fölemelő oldalról a hazaárulók táborába, és a Gyurcsány vezette, idegen érdekeket képviselő hazafiatlan népfront jakobinus frakciójává züllöttek, töppedésüket, a gyalázatos árulással való szembesítéssel viaskodó, a küzdelemben alulmaradt és elporladt lelkiismeretüket egyre mocskosabb átkozódásokkal ellentételezik. A legszélsőségesebb SZDSZ-es liberálbolsevik szennypropaganda ömlik belőlük.

Nevezett szennyportál korábban gátlás nélkül megtámadta Osztie Zoltán atyát, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnökét, mert buzizászlónak nevezte a középületekre szélsőbaloldali provokátorok által kiaggatott szivárványos rongyokat. A prolipárt véresszájú agitátorai a gyermekvállalás mellett és a magzati élet védelmében aktívan kiálló, a szennyportál tipikus SZDSZ-es interpretációja szerint „a magyar nők szülőcsatornájában turkáló” Budaházy Eddába is belemartak, elítélve azon álláspontját, hogy ne öljék halomra a magzatgyerekeket; utóbbi szót a női nevű személy által főszerkesztett pöcegödör idézőjelbe tette, az olvasó értésére adva, hogy nem tartják élő gyermeknek a magzatokat.

A Ballik és orkjai mára megérkeztek az életellenes szélsőbaloldal legszélső baloldalára. A George Sorosnak az Országgyűlés üléstermében nemrég hűségesküt tevő fröccsöntött Korvin Ottó vezette hazaáruló alakulathoz becsületes ember gázálarcban, vegyvédelmi öltözetben sem közelít, mert infernális mérges gázok párolognak belőle. Jó, ha tudjuk: mi, magyar hazafiak nem politikai ellenfelekkel, hanem a vicsorgó-hörgő sátáni gyűlölettel állunk szemben.

A szerző újságíró

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.