Az újraélhető születés misztériuma

Pez
1999. 11. 11. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hét végén táncbemutatója lesz az Atlantis Színháznak. A Molnár Éva és Horgas Péter vezette társulat a Magzatmáz című darabbal lép színre a Kortárs Művészetek Házában, a Trafóban. A négy éve együtt dolgozó társulatot színészek, zenészek és táncosok alkotják, így könnyen megvalósíthatják legfőbb céljukat: a különböző művészi formák ötvözését. A társulat ezúttal a születés misztériumát táncolja el. A premierről a színház vezetői így vallanak: „Az Atlantis Színház különböző formákban próbálja feltenni az élet és halál nagy kérdéseit. Az anyaság és a születés rituáléja talán az élet legnagyobb csodája. Előadásunk kísérlet: a modern tánc, a saját testünkből alkotott formák, a zene és asszociációra épülő látványvilág vajon képes-e érzékeltetni azokat a szélsőséges érzelmeket, amelyeket az anyaság és a születés jelent.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.