A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Bányászsztrájk várható?

Bákonyi Ádám
1999. 11. 23. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bányászszakszervezet és a Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDSZSZ) hétfőn közös sztrájkbizottság felállításáról tárgyalt. A bizottság létrejöttéről és követeléseiről nincsenek információink, mivel Schalkhammer Antal, a Bányásszakszervezet elnöke nem engedélyezte az erről szóló közlemény Napi Magyarországhoz való eljuttatását.December 15-re általános figyelmeztető sztrájkot, a Pénzügyminisztérium és a Gazdasági Minisztérium elé pedig demonstrációt szervez a Bányászszakszervezet – tájékoztatta lapunkat hétfőn a szervezet titkársága. Az előzményekről megtudtuk: a bányászok a VDSZSZ-szel együtt korábban levelet írtak a miniszterelnökhöz, amelyben az ágazatot jellemző problémákra – a jövő évi villanyáram-vásárlási szerződések hiánya, az újabb erőmű-építési lehetőségek megszüntetése – hívták fel a figyelmet. A levél válasz nélkül maradt, ezért a két szervezet képviselői hétfőn egy sztrájkbizottság létrehozásáról tanácskoztak. A bizottság létrejöttéről és követeléseiről nincsenek információink, mivel – a titkárság tájékoztatása szerint – Schalk-hammer Antal, a szakszervezet elnöke nem engedélyezte az erről szóló közlemény Napi Magyarországhoz való eljuttatását. Az elnök urat tegnap mobil telefonján sem tudtuk elérni. A titkárság tájékoztatása szerint Schalkham-mer azért zárkózott el lapunk informálásától, mert a Napi Magyarország korábban több esetben pontatlan és inkorrekt tájékoztatást adott az elnökről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.