A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

BKV-vizsgálatot szorgalmaz a MIÉP

P.G.
1999. 11. 18. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fővárosi MIÉP-frakció kezdeményezi, hogy a BKV Rt. gazdálkodását vizsgálja meg az Állami Számvevőszék – közölte tegnap Zsinka László városházi képviselő. Erre azért van szükség, mert a vállalat nem használja fel szakszerűen forrásait. A városatya szerint ha hét százalékkal csökken a BKV teljesítménye, akkor ez azt jelenti, hogy a közlekedési társaság megszegi a fővárosi önkormányzattal kötött közszolgáltatási szerződését. A budapesti közlekedésfejlesztési koncepcióról szólva Marsi Péter Pál frakcióvezető-helyettes kifejtette, hogy azt jónak ítélik meg, de kevés benne a közeljövőre vonatkozó terv és feladat. A MIÉP elfogadhatatlannak tartja, hogy Demszky Gábor főpolgármester Brüsszelbe jár árulkodni a kormányról – hangsúlyozta Bánovics Tamás. A képviselő úgy véli, hogy a példátlanul erkölcstelen és antiliberális magatartásával a főpolgármester rontani kívánja az országról kialakított képet. Érdekes, hogy az előző kormányzati ciklus alatt nem tette ugyanezt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.