A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Bunyós szilveszter

S. N. Zs.
1999. 11. 30. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rendkívüli gálával búcsúztatják a magyar profi ökölvívók az idei esztendőt, hiszen arra még soha nem volt példa, hogy az év utolsó napján komoly tétmérkőzéseket vívjanak. A júliusban megalakult Imperial Profi Box Team ügyvezető igazgatója, Zokics Péter gondolt egy merészet, a bunyó szerelmesei miért ne tölthetnék együtt a szilvesztert. A terveket tettek követték, s így december 31-én a népligeti Építők-csarnokban különleges gálára kerül sor, amelynek azért jelentős sportértéke is lesz. Erről a WBU gondoskodik, amelynek kisvilágbajnoka, Gálfi András ugyancsak kötelek közé lép. A nemzetközi szervezet pedig még szilveszterkor sem tesz engedményeket, csak a bajnokhoz méltó riválist fogad el Gálfi ellenfeléül, akinek a személyét csak később hozzák nyilvánosságra a szervezők. A gálán Gálfi mellett többek között ringbe lép Bacskai Lajos, Koczák Sándor és Kalocsai Zoltán. Az este hat órakor kezdődő profi mérkőzéseket követően a jó hangulatú évbúcsúztatásról a Baby Sisters, és a TNT gondoskodik, majd hajnalig diszkó szórakoztatja a vendégeket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.