A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Chilavert, a gólzsák

K. B.
1999. 11. 30. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A paraguayi válogatott kapuvédője, aki jelenleg az argentin Vélez Sarsfield hálóját őrzi, különleges rekorddal írta be magát a labdarúgás nagykönyvébe. Chilavert csapata hét végi bajnoki győzelméből (a Vélez 6-1-re nyert a Ferro Carril ellen) három találattal vette ki a részét. A kapus ezzel negyvenhatra növelte pályafutása során rúgott góljainak számát, beleértve spanyolországi, argentínai és válogatott szerepléseit. Az idei november különösen jól zárult számára, hiszen nemcsak három gólt lőtt a legutóbbi fordulóban, hanem az azt megelőző fordulóban is hatalmas szabadrúgásgólt szerzett, melyről napokig cikkezett a sajtó.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.