A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Csalódott, szomorú Venus

S.
1999. 11. 21. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világelső svájci Martina Hingis két játszmában 6:4, 7:6-ra legyőzte a 3. helyre rangsorolt amerikai Venus Williamset a New Yorkban zajló tenisz WTA-világbajnokság egyesének első elődöntőjében. A címvédő a kétmillió dollár összdíjazású torna fináléjában az amerikai Davenporttal játszik, aki az elődöntőben a francia Tauziatot múlta felül 7:6, 6:0 arányban. Az előző hetekben szenzá-ciós formában játszó Williams ezúttal messze volt legjobb játékától. A bombaadogatásairól és könyörtelenül kemény tenyereseiről híressé vált idősebb Williams lány meglepően sokat hibázott, míg Martina Hingisből sugárzott a nyugalom. Hingis kipihente az utóbbi napok fáradalmait, s rezzenéstelen arccal állta ellenfele ostromát, aki a hosszú labdamenetek során rendre elbizonytalanodott. – Amikor kiderült, hogy a húgom nem indul a világbajnokságon, azt hittem, csak én nyerhetem a tornát, ezért rettenetesen csalódott vagyok – mondta Venus Williams.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.