A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Csodák és csudák

MÉK
1999. 11. 25. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Rádió Irodalmi szerkesztősége a közszolgálati médium egyik legfüggetlenebb műhelye, mely évente körülbelül 20 folyóiratnyi irodalmat közvetít. A szerkesztőség különféle pályázatokkal próbálja a hallgatók, a „hétköznapi emberek” csodáit, irodalmi kincseit felderíteni, közkincssé tenni. Az első ilyen próbálkozás a szerelmes levelek pályázata volt, amit a naplók, memoárok követtek. Nemrég fejeződött be a Csodák és csudák című megmérettetés értékelése. A pályázati kiírás szerint rendkívüli találkozásokat, csodás gyógyulásokat, emberéletek hihetetlen fordulópontjait, felejthetetlen eseményeit lehetett feleleveníteni és papírra vetni. Megdöbben-tően sok, 1150 pályaműből válogathatott a zsűri. A legjobb 110 írás szerzője kapott jutalmat tegnap a Magyar Rádió márvány termében. Hétköznapi emberek, az orvosoktól a telefonkezelőkig, hihetetlen nyelvi és drámai érzékükről tettek tanúbizonyságot. A pályázatra beérkezett történetekből jónéhánnyal megismerkedhetnek a rádió hallgatói.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.