A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Dance-parádé hatodszor

1999. 11. 10. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

November 13-án, szombaton hatodik alkalommal rendezik meg a Total Dance Fesztivált a Budapest Sportcsarnokban, szokás szerint a műfaj legismertebb képviselőinek közreműködésével. A főként fiatalok körében népszerű fesztivál története 1995. márciusáig nyúlik vissza, akkor hívta életre ugyanis az első ilyen jellegű rendezvényt a Record Express lemezkiadó. A hazánkban még újdonságnak számító dance flor seregszemle – nem utolsósorban a neves közreműködők (DJ Bobo, Twenty 4 Seven, T-spoon, Fun Factory) fellépése miatt – minden várakozást felülmúló sikert aratott, megteremtette a közönségigényt a folytatásra is. Erre nem is kellett sokáig várni, hiszen még ugyanazon év októberében sor került a II. Totál Dance Fesztiválra is, amelyet mostanáig további három követett. A forró hangulatú megakoncerteken többek között a 2 Unlimited, ICE-MC, a Cultur4e Beat, a Caught In The Act, valamint az FLM, az Ámokfutók, a Bestiák, a Happy Gang és az Irigy Hónaljmirigy is fellépett a szórakozni vágyó tizenévesek előtt. A mostani – bizonyára sokak által türelmetlenül várt – VI. Total Dance Fesztivál legnagyobb sztárja a német Scooter lesz. A rave jegyében muzsikáló trió tagjai szeptemberben megjelent Back To The Heavyweight Jam című albumának dalait mutatják be magyar rajongóiknak. Rajtuk kívül a Five, a Flip Da Scrip, a Brooklyn Bounce, az ATB, a Phats & Small, a 666 és Dj Visage-t, illetőleg a magyar V-Tech, a VIP, a TNT, a Kozmix, a Splash, a Kerozin, az UFO, a Back To Black, a Fekete Vonat, a ShyGys, Levy T, valamint Roy és Ádám produkcióját élvezhetik majd az egybegyűltek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.