A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Első vagy utolsó felvonás?

Sütõ Nagy Zsolt
1999. 11. 18. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét kikapott a Fotex-Veszprém férfi kézilabdacsapata; ezúttal nem otthon és nem a Bajnokok Ligájában, hanem Ózdon és a hazai bajnokságban. A bajnoki címvédő együttes 10-7-es félidei vezetés után nagy meglepetést okozva 16-15 arányban maradt alul szerdán. A BL-címvédőtől vasárnap elszenvedett 31-23-as vereség után az elnökség utolsó figyelmeztetése nem okozott látványos fordulatot. Ezúttal azonban ideges hallgatásba burkolóznak a vezetők, várniuk kell... Hajnal Csaba, a veszpré-miek ügyvezető elnöke bejelentette: – A klubnál egyelőre minden marad a régiben. A csapat körül csöndre van szükség, ezért tegnap már elérhetetlenné vált az elnök. Igaza van, vasárnap ugyanis a volgográdi BL-fellépés valóban sorsdöntő lehet. Egy újabb vereség esetén a továbbjutásra minimális esélye maradna a gárdának, s két nappal a kulcsfontosságú összecsapás előtt hiba lenne, ha fejek hullnának a porba. Várni kell vasárnapig, s ha akkor újabb kudarc éri a klubot, kiderül, a csapat vezetői mennyire gondolták komolyan, hogy nem lesznek tekintettel a korábbi érdemekre. Ha viszont Élesék győznek Volgográdban, akkor fellélegezhetnek a játékosok, megkönnyebbülhet az edző. Az orosz városban tehát mindenképpen lezárul egy fejezet; vagy utolsó vereségét szenvedi el ebben az összetételben a Veszprém, vagy újra győzni kezd.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.