A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Érdeklődők Izraelből

Breuer Péter (Tel-Aviv)
1999. 11. 17. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyarországi üzleti lehetőségekről tartott Tel-Aviv-ban előadást Balázs Péter, a Gazdasági Minisztérium helyettes államtitkára. Felvázolta az utóbbi tíz év kereskedelmi eseményeit is, de többet foglalkozott a jövővel. Már a rendezvény idején többen érdeklődtek egészségügyi, szállodai és elektronikai ipari befektetési programok iránt. Az eseményről részletesen beszámolt az elektronikus és a nyomtatott média is. A magyar delegáció izraeli tartózkodása alatt több izraeli potenciális befektetővel tárgyaltak: többek között Yuli Oferrel az Oferbross-csoport elnökével, valamint a Zeevi Holding elnökével, David Golannal, és a konszern logisztikai központjába is ellátogattak. Majd a második napon megbeszéléseket folytattak az izraeli kereskedelmi és iparügyi minisztérium vezetőivel. A találkozókon többször elhangzott, hogy e hónap végén Magyarországon, a Hyatt Budapestben kerül megrendezésre a Made in Izrael elnevezésű kiállítás, amelynek keretében 70 izraeli cég mutatkozik be a magyar nagyközönségnek, illetve az üzletembereknek. Lapunk kérdésére válaszolva a helyettes államtitkár elmondta, hogy a két ország közötti kereskedelmi kapcsolatok nagyon szépen fejlődnek, és példaként a sikeres Teva– Biogal gyógyszergyárat említette. Balázs Péter szerint úgy tűnik, hogy az izraeli befektetők új ágazatokban is részt kívánnak venni, nemcsak az ingatlanpiacon, illetve a bevásárló-központok építése területén.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.