A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Itt a hó!

Bákonyi Ádám
1999. 11. 17. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tegnap hajnalban megérkezett a hó. A Meteorológiai Intézet tájékoztatása szerint a havazás főként az ország keleti részére terjedt ki. Budapesten három-öt centi hó hullott. A főutak országszerte havasak, a mellékutak az esőtől és a szállingózó hótól latyakosak. Magyarország északkeleti térségében még reggel is hullott a hó. Kecskemét, Solt és Baja környékén általában három-öt centiméter vastag hóréteg fedi az utakat. A már éjszaka megkezdett sózástól – amit a délutáni havazás miatt egész nap folytattak – az utak nem balesetveszélyesek. Ma is várható szórványos havazás. Az MTI híradása szerint az MSZP nyíregyházi ország(rész)gyűlésére igyekvő szocialista politikusai tegnap reggel az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán összeütköztek egy teherautóval. Az Opel egyik utasát, Nagyiványi Zoltánt, nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel kórházba szállították. Az MSZP országgyűlési képviselőjének eltört a karja. A karambolnak további sérültjei nem voltak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.