A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Karácsonyi ajándék

B. L.
1999. 11. 28. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Ökumenikus Szeretetszolgálat a hagyományoknak megfelelően idén is útjára indította karácsonyi adománygyűjtő akcióját. A Bárka Színházban megtartott szombati ünnepségen részt vett Lévai Anikó, a szolgálat önkéntese, Orbán Viktor miniszterelnök felesége. Az első karácsonyi adományozó Várhegyi Attila, a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának politikai államtitkára volt, aki az árvízkárosultak megsegítésére rendezett segélykoncert mintegy 600 ezer forintos bevételét adta át tárcája nevében. Lehel László, a szeretetszolgálat vezetője elmondta: az összegből az ár- és belvízkárosult települések lakóit segítik. Elsősorban a gyermekek számára készítenek karácsonyi ajándékcsomagokat. Az ökumenikus szeretetszolgálat rendezvényén köszöntőt mondott Lévai Anikó, aki lapunknak elmondta: a szervezetben több mint másfél éve önkéntesként tevékenykedik. Közölte azt is, hogy a szeretetszolgálat mellett több egyházi és világi szervezet munkájából is kiveszi a részét, lehetőségei szerint segíti őket, mert a humanitárius segítségnyújtásra szükség van. A szeretetszolgálat tevékenysége többrétű, a hazai szociális munka és a humanitárius segítségnyújtás mellett nagy hangsúlyt fektetnek a menekültügyre is. Budapesten és több vidéki városban családsegítő szolgálatot, átmeneti otthont és melegedőt üzemeltetnek. A szolgálat mintegy tízéves fennállása alatt adományozóik száma 12 ezer fölé emelkedett. A Magyar Ökumenikus Szeretetszolgálat szívesen fogad minden felajánlást. Számlaszámuk: 11705008-20464565.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.