A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Közérdekű kötelezettségvállalás

1999. 11. 24. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

O. Kovács Attila (OKA), a Napi Magyarország tragikus hirtelenséggel elhunyt főszerkesztő-helyettese családjának, árván maradt három gyermekének megsegítésére D. Horváth Gábor főszerkesztő 1999. szeptember 1. napjával közérdekű kötelezettségvállalást tett. A közérdekű kötelezettségvállalás nyílt, amelyhez magánszemélyek és gazdálkodó szervezetek pénzadományaikkal szabadon csatlakozhatnak. A vagyonkezelői teendők ellátásáról a MAHIR Lapkiadó Korlátolt Felelősségű Társaság ellenszolgáltatás nélkül gondoskodik. A vagyonkezelő jogai és kötelezettségei: – az adományok kamatait évente kifizeti O. Kovács Attila úr árvái részére, illetve lakásmegoldásuk elősegítése érdekében az adományok tőkeöszszegéről is rendelkezhet, – közreműködik olyan további adományozók felkutatásában, akik a közérdekű kötelezettségvállalás céljával egyetértenek, – minden adóévben kiállítja a jogszabályok által megkívánt igazolásokat az adományozók és a megadományozottak részére. Kérjük, hogy amennyiben e nemes célt adományaikkal támogatni kívánják, úgy nevük és címük feltüntetésével írásban jelentkezzenek a vagyonkezelő címén. A jelentkezést követően befizetési csekket és csatlakozó nyilatkozatot küldünk az önök részére azzal, hogy a kitöltött és aláírt nyilatkozat egy példányát címünkre visszaküldeni szíveskedjenek. A vagyonkezelő az adóév végén igazolást állít ki a közérdekű kötelezettségvállalás céljából befizetett adományról, amely a hatályos személyi jövedelemadóról, illetve társasági adóról szóló jogszabály szerint adókedvezmény igénybevételére jogosít.MAHIR Lapkiadó Korlátolt Felelősségű Társaság1091 Budapest, Üllői út 51.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.