A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Levél a távolba

1999. 11. 24. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jeszenszky Gézának, Washington Tisztelt Nagykövet Úr! Egyet se féljen, amiért a magyarországi szocialista kamarakórus ezekben a napokban nem találja a violinkulcsot, fals dallamokat fúj, illetőleg petrencébe hányja a totális marhaságokat. Lényegükből fakad ez az egész, magam láttam Kovács László pártelnök (MSZP) idvezült mosolyát a képernyőn, amikor a pártsemleges tévéskolléga (a tévéskollégák tudvalevően pártsemlegesek – a szerk.) föltette neki a kérdést: Mi a véleménye, pártelnök úr, Jeszenszky Géza levelezéséről, na, hallott már ilyet...? Mint azt Ön is tudja, Kovács László szocialista sztárbokszoló már hetek óta itt dzsoggol a Köztársaság téri edzőteremben, gyúr, tuningol, bicepszét feszegeti, éppen csak valakire vár, aki kihívja a klubház mögé. Ki ne menjen, az Istenért, provokálják! A hangzavar, amit most itt bejátszanak a levéltitok, a demokrácia és az emberi tisztesség örvén, összevágott, műtött anyag, levetett holmi, molygenerációk rágták, azok is kiköpték. A hangzavar, amit most itt kelteni akar bülbül szavú Kovács pártvezető (mögötte nyikorog egy ványadt szabadmadár, róla se feledkezzünk el, a veréb is madár), nem az ország hangulatát reprezentálja. Csak Kovács pártvezető hiszi, ő a mérleg nyelve, a földrajzi talppont (nadír), illetőleg a 0 kilométerkő a Clark Ádám térnél, amit egyébként oldalba szoktak pisilni az arra járó nemzeti érzelmű kutyák. Föl ne adja, Nagykövet Úr! Bár kevesen vagyunk (az ország nyolcvan százaléka – sajtótükröződésben húsz százalék), nehogy már Kovács nyuszi vigye a puskát, ő mondja meg, hogy előttem van észak, hátam mögött meg az, amit nem akarok észrevenni. Levelét egyébként mi végigolvastuk, és nem kaptunk csengőfrászt, mint az érintett kollégák odaát. Nagykövet Úr! Önről most napokon belül ki fogja deríteni a független magyar sajtó, hogy rasszista, pedofil és szatír, aki esténként amerikai bakfislányokat csalogat a peremkerületi kiserdőbe, megrontja őket, majd belépteti valamennyit a Fidesz-Magyar Polgári Pártba. Ez innét nézve normális folyamat. Mármint az, amit Kovács sztárbokszoló csinál. Ha jelent valamit, mi néhány milliónyian Önnel vagyunk. Ők – a harsányak – meg odaát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.