A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Levélbeni ötletek

1999. 11. 28. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem kellene most is agyba-főbe vizsgálni, hogy hogyan került egy magánlevél nyilvánosságra? A baloldali sajtó heteken át tud hasonló témán rágódni (pl. a lehallgatási kazettát miből vették meg, ki hozta nyilvánosságra azt a gonosz VIP-listát stb.). Nem kellene a kitűnő újságírókat bántani, inkább érdemeik elismerése mellett kulturális attasénak kellene őket kinevezni. Pl. Baló Györgyöt Szváziföldre, szerkesszen ott körmondatokból álló gazdasági újságot, Bolgár Györgyöt pedig mondjuk Grönlandra, beszélje meg álproblémáit a fókákkal. Váncsa István is igen jól mutatna Pápua Új-Guineában, amint a cikkírás közben pápuák tapogatják, ehető-e vagy sem. A fanyalgó Kovács Lászlót tűzföldi képviseletünkkel bíznám meg, őrizze ott a Horn-fokot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.