Ma: Újpest226MTK

1999. 11. 29. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pálya használhatatlansága miatt ma ismét elmarad Tatabányán a profinak nevezett bajnokság 14. fordulójából, azaz a november 20-ról elhalasztott Tatabánya–Haladás mérkőzés. Kereszturi Jenő, a tatabányai klub ügyvezetője tegnap úgy tájékoztatta a távirati irodát, hogy nem tudták letakarítani pályájukról a 15 centiméteres vastagságú hóréteget, a munkához csak tegnap délután kezdtek hozzá. A tatabányaiak értesítették az újabb mérkőzéshalasztásról a szombathelyieket. Szegner Zsolt, a Haladás ügyvezetője elmondta, hogy elfogadják a Lombard FC kérését, és nem utaznak el Tatabányára, s várhatóan december 8-án, azaz jövő szerdán játszik a két csapat. Az előbbi halasztás mellett egyelőre nincs további változás az élvonalbeli csapatok mai és holnapi programjában. Így a tervek szerint ma lejátszhatják az Újpest–MTK találkozót, amelynek a felek nemzetközi kupaérdekeltsége miatt kellett új időpontot keresni. Az augusztus 6-ra kiírt mecscset október 20-án, november 9-én, majd november 30-án kellett volna lejátszani, de az MTK BL-, illetve UEFA-kupa-elfoglaltsága és az időjárás viszontagságai miatt csak ma lehet sort keríteni a lilák és a kékek randevújára. A PNB mai programja: Újpest–MTK (17.30 óra, vezeti: Szabó Zs.). Holnap: Nagykanizsa–Szeged (13, Kassai), Debrecen–Gázszer FC (16, Bede). A Magyar Kupa nyolcaddöntőjében: Vasas–FTC (17).

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.