A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Magyar ipari parkok Kínában

U. G.
1999. 11. 25. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pro China Magyar–Kínai Gazdasági és Kulturális Kapcsolatok Fejlődését Segítő Kht. együttműködési lehetőségeket keres Kínában, mimt erről a Napi Magyarországban már korábban beszámoltunk. Munkatársaik a közeli napokban érkeztek vissza Budapestre. Érsek Tibor gazdasági alelnök lapunknak elmondta: magyar ipari parkok létrehozásáról tárgyaltak Kína három helyszínén. Tárgyalásukat siker koronázta, ugyanis mindhárom városi jogú önkormányzattal szerződést írtak alá. A területet a fejlesztési övezet jelöli ki és biztosítja a park számára szükséges teljes infra- struktúrát. A hasznosítási jogot pedig apportálja a kínai–magyar vegyesvállalatba, így: Daxing-ProChina Joint Venture Corp. for the Hungarian Industrial Park in China (DP) néven jön létre. A magyar fél biztosítja a leendő projektek megvalósításához szükséges szellemi előkészítő munkát és a marketinget vállalkozóink érdeklődésének felkeltésére. Kiemelt hangsúlyt kapnak a fejlesztési övezet által preferált projektek. Kínai részről társasági és forgalmi adókedvezményt, teljes infrastruktúrát, könnyített vegyesvállalat-alapítást, és a belső piacra jutás lehetőségét ígérik. A magyar ipari parkok területén TQM minőségirányítási rendszer megszerzésének lehetőségét is elősegítik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.