A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Magyar226német SZL-elődöntő

A.
1999. 11. 22. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csoportelsőként végzett magyar női válogatott a Szuper Liga elődöntőjében az örök rivális Németországot fogadja ma délután négy órakor a Statisztika Marci-bányi téri csarnokában. A csoportjában utolsó, 4. helyezett férfi válogatott az 5–8. helyért játszik Angliával a Manchesterhez közeli Wigan-ban helyi idő szerint 19.00 órakor az Európa Ligában. Az eddigi gyakorlattól eltérően a rájátszás mostani szakasza nem oda-visszavágós alapon zajlik, hanem egy mérkőzés dönt: a nőknél a győztes jut a jövő év márciusi fináléba, a férfiaknál a vesztesnek a kiesés elkerüléséért kell játszania. A magyarok Bátorfi Csilla és Tóth Krisztina nélkül játszották végig a szezont, így adva némi pihenőt a két olimpiai reménységnek. Az már Éllő Vivien, Fazekas Mária, Molnár Zita és Szvitán Krisztina dicsérete, hogy az „ászok” nélkül is kivívták a csoportelsőséget. Pechjükre... A tartalékosan felálló németek kikaptak Horvátországtól, így csoportmásodikként a mieinkkel mérkőznek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.