A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Marasztalják Torgyánt

K. F.226MTI
1999. 11. 25. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az FKGP tagságának jelentős része aggódik a párt jövőjéért Torgyán József távozása esetén – nyilatkozta lapunknak Lieb-mann Katalin budapesti elnök. – A fővárosi kisgazdák arra biztatnák a jelenlegi pártelnököt, hogy maradjon az FKGP élén – fogalmazott Liebmann. Hozzátette: a budapesti szervezet természetesen igennel szavaz Torgyán József köztársasági elnökké jelölésére, ha a politikus elfogadja. A politikus szerint átmenetileg „fej nélküli lovassá” válna az FKGP Torgyán távozása esetén. Mint elmondta: az utóbbi időben egyre inkább tapasztalható bizonyos „mozgolódás” az esetleg megüresedő pártelnöki tisztség utódlásáért. Fennáll a veszély, hogy ez a versengés szétzilálná a pártot. A nemzet egésze szempontjából is fontos a kisgazdapárt egysége, valamint az, hogy az FKGP a jövőben is jelentős erőként legyen jelen a politikában – hangsúlyozta Liebmann. – A kormánytöbbség szavazatainak kell biztosítani a mezőgazdaság és a vidékfejlesztés szükségleteit, hiszen az EU-csatla-kozásra való tekintettel prioritást kell adni ennek a területnek – nyilatkozta tegnap a külföldi útjáról hazatérő Torgyán József.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.