MDNP226MKDSZ közeledés

Bákonyi Ádám
1999. 11. 11. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elítéli a nukleáris eszközökről szóló miniszterelnöki nyilatkozattal kapcsolatos ellenzéki hecckampányt a Magyar Demokrata Néppárt (MDNP) és a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség (MKDSZ), mert a két szervezet szerint ez rontja az ország nemzetközi megítélését. Az MDNP és az MKDSZ közös tanácskozásukon kiegészítették az 1998-ban létrejött együttműködési megállapodást. Ennek értelmében a két szervezet elnöke, Pusztai Erzsébet és Surján László vezetésével rendszeresen tartanak elnökségi üléseket, hogy közös álláspontot alakítsanak ki aktuálpolitikai kérdésekben. Ezenkívül kölcsönösen felkérték a megyei elnököket a kapcsolatfelvételre. A helyi szervezeteket együttműkődés kialakítására, illetve a helyi politikai közéletben és önkormányzatokban való együttműködésre kérték fel. A két szervezet közös tanácskozásán üdvözölte a gyed visszaállításáról született parlamenti döntést.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.