A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Meghallgatások

Blázsovics Lívia
1999. 11. 21. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jövő évi költségvetéshez benyújtott kapcsolódó módosító indítványokat tárgyalják meg a héten az országgyűlési bizottságok, valamint a többi közt megkezdődik a Szent Koronáról és a praxisjogról szóló törvényjavaslatok vitája. Az alkotmányügyi bizottságnak szerdán Stumpf István, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter számol be éves tevékenységéről. Chikán Attila gazdasági miniszter – ugyancsak szerdán – a gazdasági bizottságot tájékozatja az energiapolitikai koncepcióról. Az önkormányzati bizottság tagjai ma Bökönyi István vezérőrnagyot hallgatják meg a bün- tetés-végrehajtás helyzetéről. Ugyanezt a testületet másnap Arnold Mihály, a VPOP parancsnoka tájékoztatja a testület rendészeti tevékenységéről. A testület olajügyeket vizsgáló albizottsága Györgyi Kálmán legfőbb ügyész meghallgatásával csütörtökön kezdi meg munkáját. Újabb meghallgatásokat tart a CW Bank 70 milliárd forintos veszteségét vizsgáló albizottság. Az előzetes napirend szerint Pásztor Csaba, Török László és Urbán László, a bank fel-ügyelőbizottságának tagjai számolnak be.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.