Motorművészet

1999. 11. 30. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Különös módszerhez folyamodott a New York-i Guggenheim Alapítvány igazgatója, Thomas Krenz, hogy felkeltse az érdeklődést a bilbaói Guggenheim Múzeum hamarosan megnyíló A motorkerékpározás művészete című kiállítása iránt. Krenz – összhangban a tárlat témájával – rávette az Szelíd motorosok című film motoros jeleneteiben megismert Dennis Hoppert, hogy Jeremy Ironsszal együtt álljon az élére a híres színészekből, művészekből és műgyűjtőkből álló motorkaravánnak. A legmulatségosabb látványt a Guggenheim Múzeum építője, Frank O. Gehry jelentette, aki Jeremy Irons motorjának hátsó ülésén reszketett és kétségbeesetten kapaszkodott a színész hátába.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.