Ráczot jelölik

Rozgics Mária
1999. 11. 18. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Becsületbíróság a mai nappal megkezdi aláírásgyűjtését a jövő évi köztársaságielnök-választáshoz. A civil testület jelöltje Rácz Sándor, aki az 1956-ban alakult Nagybudapesti Munkástanácsok elnöki tisztét töltötte be. A Szolnokon ülésező Becsületbíróság memorandumot adott ki, amelyben felhívta a kabinet figyelmét arra, hogy a programjukban vállalt kötelezettséget csak akkor tudják végrehajtani, ha mindazokat a személyeket eltávolítják a közéletből, akik felelősek a kialakult helyzetért. Felkérték Orbán Viktor kormányfőt, hogy azonnali hatálylyal hívja vissza Pintér Sándor belügyminisztert, Györgyi Kálmán legfőbb ügyészt, Solt Pált, a Legfelsőbb Bíróság elnökét, Orbán Péter országos rendőrfőkapitányt, valamint Boross Pétert, a miniszterelnök személyes tanácsadóját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.