Segítség a rászorulóknak

1999. 11. 16. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Vöröskereszt budapesti szervezete szociális akciói szervezésével a hagyományoknak megfelelően a főváros rászorult lakosságának kíván segítséget nyújtani. Ezúttal mától három napon át a Vöröskereszt székházában, Budapesten, az Arany János utca 31. szám alatt délelőtt tíztől délután hat óráig tíz tonna ruhaneműt értékesítenek – tájékoztatott Bokor Tünde szóvivő. Elmondta, hogy az akció során gyermek-, női és férfiruházatot, lakástextíliát, konyhafelszerelési eszközöket árusítanak kisjövedelműeknek, nyug-díjasoknak és nagycsaládosoknak. Az igen kedvező áron kínált termékek mellett külön helyiségben a vöröskereszt által vásárolt élelmiszereket és tisztasági szereket önköltségi áron adják. A bevételt a november 27-én tartandó véradók napjára fordítják. A háromnapos akció során ajándékcsomagokkal köszöntik véradóikat, akiknek ugyancsak biztosított az akció során a vásárlás.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.