A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Sport 22299

S. M.
1999. 11. 22. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Örömök és csalódások – így jellemezte Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke az idei esztendőt a Sport ’99 című könyv tegnapi bemutatóján. A MOB elnöke elmondta, hogy a tervezett 200 versenyzőnél kevesebb, 150–160 magyar sportoló harcolhatja ki a jövő évi olimpiai szereplést. Fájó, hogy férfi kézilabda- és férfi párbajtőr-válogatottunk nem lehet ott Sydneyben, de a 13. alkalommal megjelenő évkönyv ezúttal is inkább a sikerekről szól, szerencsére ilyen is bőven akadt 1999-ben. Schmitt szerint minden esély megvan arra, hogy Magyarország a világ első tizenöt országa között végezzen a jövő évi nyári játékokon, és így a következő könyv borítója ismét aranyszínű lehet. Deutsch Tamás ifjúsági és sportminiszter elmondta, hogy 1989-től hűséges olvasója a Magyar Olimpiai Bizottság könyvének, az idén először egyik szerzője is lett. A Sport ’99 főszereplői december 9-én a Budapest Kongresszusi Központban találkoznak, ahol a kormány megjutalmazza az idei év legeredményesebb magyar sportolóit és edzőit. Gyárfás Tamás, a könyv szerkesztője bejelentette, hogy a hatszáz oldalas kötet már ezen a héten a boltokba kerül, az ára 4486 forint.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.