A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Stumpf egyeztet

Zivkovic Natália
1999. 11. 16. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Harrach Péter szociális és családügyi miniszter tegnap egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnökkel Pulay Gyula, a szociális tárca államtitkárának felmentési kérelméről – értesült a Napi Magyarország. A miniszterelnök korábban személyesen kívánt egyeztetni az államtitkárral, ám a találkozók mindannyiszor elmaradtak. Orbán Viktor most Stumpf István kancelláriaminisztert bízta meg, hogy tárgyaljon Pulay Gyulával. Mint ismeretes, az államtitkár a közelmúltban felmentését kérte a szociális és családügyi minisztertől, ám a kérelmet Harrach Péter nem jegyezte ellen, s a miniszterelnököt is kérte, ne fogadja el a felmentést. Az államtitkár azzal indokolta kérelmét, hogy a kormány nem fogadta el a munkanélküli ellátások átalakításáról készített javaslatát. Harrach Péter lapunknak elmondta: Pulay Gyula eddigi tevékenysége nem indokolja a felmentését, a szociális tárca nehezen tudná nélkülözni az államtitkár munkáját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.