SZDSZ: fejcserék

K. F.226MTI
1999. 11. 21. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jelentős személycserék várhatók az SZDSZ vezetésében, mivel jó esély van arra, hogy az új generáció mozgalom képviselői is bekerüljenek az ügyvivői testületbe – nyilatkozta Magyar Bálint szombaton, a párt budapesti küldöttgyűlése után. A szabad demokraták a hét végén tartják országos küldöttgyűlésüket, ahol megerősítik pártelnöki tisztségében Magyart. Pető Iván korábbi pártelnök már jelezte, hogy a jövőben nem kíván szerepet vállalni az üt-ben. Bauer Tamás pozíciója jelentősen gyengült az utóbbi hónapokban, így várhatóan nem kap helyet a testületben. Magyar a tájékoztatón élesen bírálta a kormányt, amely szerinte háborút folytat az ellenzéki vezetésű önkormányzatok ellen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.