A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Támogatást vár a falusi turizmus

Valkó Béla
1999. 11. 07. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A falusi vendéglátás fellendítéséért jövőre kétezer gazda piacra jutási feltételeinek biztosítása szükséges, ami családonként kétmillió forint támogatást jelentene – jelentette ki Csáky Csaba, a Magyar Falusi, Tanyai Vendégfogadók Szövetségének elnöke a szervezet hét végi sajtótájékoztatóján. Úgy vélte, a támogatás a falusi vendégfogadók modernizálását, a tanácsadási és a képzési költségeket fedezné. Így tíz éven belül az ötvenezer ágyas hotelkapacitással azonos nagyságú falusi vendéglátó-kapacitás lenne kialakítható. A szövetség magyar–magyar konferenciát rendez december 7–9. között. Várják a falusi turizmusban érdekelteket a Felvidékről, Erdélyből, a Délvidékről. Bemutatták a romániai magyar gazdák egyesületének Üdülés az erdélyi gazdaudvarban, falun és tanyán című kiadványát is, amelyben Zetelakától Farkaslakáig kínálnak pihenést.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.