A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Tatamira fel!

Fazekas
1999. 11. 30. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több mint 30 ország hozzávetőlegesen 2000 fiatal versenyzője vesz részt a hét végi nemzetközi karateviadalon, amelynek immár nyolcadik alkalommal ad otthont a Miskolci Városi Sportcsarnok. A rendezvény tegnapi tájékoztatóján kiderült, hogy az előzetes bejelentkezés alapján Srí Lankából, Malajziából és Ugandából is érkeznek a karatékák, ami jól jelzi a kupa rangját és nemzetközi elismertségét. Az 1991-ben útjára indult sorozat több mint másfél évtizedes múltra tekint vissza. Magyarország tíz éven keresztül nagy sikerrel rendezett nemzetközi gyermek- és ifjúsági karate-versenyeket Mikulás Kupa néven, majd ezt követően a viadalt új alapokra helyezték, és 1992-ben már Világkupaként került a versenynaptárba. Az esemény idei újdonsága, hogy a junior korosztály tagjai is tatamira lépnek, a korhatár 21 év. Ennek köszönhetően az idősebb sportolók is összemérhetik erejüket. A nyolc küzdőtéren sorra kerülő küzdelmek pénteken az utánpótlás kategória összes versenyszámával kezdődnek, amelyet a haladók selejtezői követnek. Szombaton 15 órakor lesz a hivatalos megnyitó, és az egyéni kata versenyekben döntőkre is sor kerül. Vasárnap a további finálékkal folytatódik a program, és 16 órakor az ünnepélyes eredményhirdetéssel zárul a háromnapos viadal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.