A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Újabb kémügy Moszkvában

1999. 11. 30. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vlagyimir Putyin szerint a tüdőgyulladás gyanújával kórházba került orosz elnök állapota „kielégítő”, és Borisz Jelcin kezelése kapcsán „nincs tervbe véve semmiféle változtatás a belpolitikai helyzetben”. Az orosz kormányfő erről tegnap nyilatkozott Moszkvában, mi- előtt Kijevbe repült volna Leonyid Kucsma ukrán elnök beiktatási ünnepségére. Putyin szerint Jelcin – akinél már csütörtökön vírusfertőzést, heveny hörghurutot állapítottak meg – nem akart kórházba vonulni, de „végül orvosai meggyőzték”.Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) átadta az Egyesült Államok moszkvai konzuljának az amerikai nagykövetség azon másodtitkárát, akit még hétfőn este „kémtevékenység miatt” őrizetbe vett. Az ITAR-TASZSZ jelentése szerint a diplomatanőt, aki az amerikai képviselet katonai-politikai részlegének másodtitkára, először az FSZB központjába vitték, ahová behívták az orosz külügyminisztérium képviselőjét, valamint az amerikai konzult. Miután az orosz fél „határozott tiltakozást” jelentett be amiatt, hogy a diplomata „a CIA munkatársaként kémtevékenységet folytatott”, átadták őt az amerikai konzulnak.Csecsenföldön Moszkvához hű „csecsen gárda” alakult. Az egység első 135 harcosának Viktor Kazancev, az észak-kaukázusi orosz hadseregcsoport parancsnoka adta át ünnepélyesen a szolgálati géppisztolyokat. Az alternatív „csecsen gárda” Biszlan Gantamirov, Groznij volt polgármesterének parancsnoksága alatt működik majd, s első feladatait már e hét végén megkapja Kazancev szerint.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.