időjárás 27°C Konstantin 2022. május 21.
logo

Panaszt nyújt be Schlecht Csaba ügyvédje

MTI
2001.09.18. 12:27

Panaszt nyújt be a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz (BRFK), illetve feljelentést tesz Kuncze Gábor és Eörsi Mátyás szabad demokrata országgyűlési képviselők ellen Futó Barnabás, Schlecht Csaba védője.

Az ügyvéd Schlecht Csaba megbízásából feljelentést tesz a BRFK-nál Kuncze Gábor szabad demokrata országgyűlési képviselő ellen, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt. Szavai szerint Kuncze Gábor a Napkelte szeptember 18-i adásában áfacsalással vádolta Schlecht Csabát.
Ezenkívül hamis vád miatt feljelenti Eörsi Mátyás (SZDSZ) képviselőt is, mivel a nyomozást megszüntető határozat szerint ő volt az egyik feljelentő a Schlecht Csaba-ügyben.

Emellett panaszával Futó Barnabás azt szeretné elérni, hogy a Fővárosi Főügyészség bűncselekmény hiányában szüntesse meg a nyomozást. A BRFK Nyomozó Főosztály Gazdaságvédelmi Osztálya közokirat-hamisítás és más bűncselekmények miatt Schlecht Csaba és ismeretlen társai ellen, valamint csődbűntett és adócsalás alapos gyanúja miatt Schlecht Csaba ellen folytatott nyomozást, amit szeptember 10-én megszüntetett, mivel a nyomozás adatai alapján nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése.