időjárás 12°C Helga 2022. október 3.
logo

Kupagyőztes szurkolók az Üllői úton!

MNO
2003.05.09. 08:52

Ferencváros csütörtökön délután 16 órától 18 óráig szurkolói órákat tartott az Üllői úti stadionban, amelynek keretében az érdeklődő szurkolók mezbe öltözhettek, és kézbe foghatták a kedden Lipcseiék által elnyert serleget.

Ferencváros csütörtökön délután 16 órától 18 óráig szurkolói órákat tartott az Üllői úti stadionban, amelynek keretében az érdeklődő szurkolók mezbe öltözhettek, és kézbe foghatták a kedden Lipcseiék által elnyert serleget. A Magyar Kupa 19. alkalommal történő elhódítását követően a Ferencváros ezzel az egyedülálló akcióval próbált kedveskedni a szurkolóknak, illetve megköszönni azt a támogatást, amelyet a csapat az idei Magyar Kupa-sorozat során kapott a klub szimpatizánsaitól.

A két óra alatt rengeteg drukker érkezett az Üllői úti stadionba, folyamatosan többméteres sor várakozott a serlegre. A szurkolók ezúttal csapatkapitányunk, Lipcsei Péter, illetve a kupadöntőt két góljával eldöntő Tököli Attila mezébe bújhattak be, és emelhették a fejük fölé a Magyar Kupát. Ezen a délutánon több százan élhettek át hasonló pillanatokat, mint Lipcseiék kedden a Puskás Ferenc-stadionban. Baráti társaságok, szerelmes párok, családok érkeztek az akcióra: 1-2 éves Fradi-drukkerek és idősebb szurkolók is Fradi mezbe bújtak ezen a délutánon, és fényképeztették magukat a kedden elnyert serleggel.

forrás: ftc.hu

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.