időjárás -1°C Ambrus 2022. december 7.
logo

A kormány 95 százalékos extraprofitadót vetett ki a Molra

Halálos gázolás Csongrádban

MNO
2003.06.14. 07:58

Halálra gázoltak egy gyalogos férfit szombaton hajnalban a 451-es út Gátér és Csongrád közötti szakaszán.

A helyszínelés adatai szerint az áldozat Csongrád irányába gyalogolt az út jobb szélén hajnali fél négy körül, amikor egy vele azonos irányban haladó autó hátulról elütötte. A Lada személygépkocsi sofõrje elmondta, hogy az ütközés elõtt néhány másodperccel váltotta át a világítását országútiról tompítottra, mert vele szemben egy másik jármû érkezett.

A gyalogost az utolsó pillanatban látta meg, de kikerülni nem tudta, mert akkor a szembõl jövõ jármûvel ütközött volna. Az elütött férfi teste a szélvédõre csapódott, majd az autó még legalább 20 méteren át vonszolta magával, mire az úttestre zuhant. A 36 éves csongrádi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Lada elsõ ülésén utazó hölgy kezét a betört szélvédõ szilánkjai karcolták össze, a sofõr és a hátsó utas nem sérült meg. A társaság Csépára tartott horgászni, az autó tetején egy ladikot szállítottak. A sofõr a helyszíni alkoholteszt szerint nem fogyasztott szeszes italt. A baleset pontos körülményeit a rendõrség szakértõ bevonásával vizsgálja – írja az OBJEKTÍV Hírügynökség alapján a radio.hu.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.